tiistai 18. kesäkuuta 2013

Tokoilua

Tokokurssin viimeinen kerta on nyt ohi. Kurssihan kesti siis 3 x 2h ja teemana oli ruutu + ohjattu nouto. Ruutu (voittajaluokan ainakin) ehdittiin saamaan hiomista vaille valmiiksi. Ohjattua noutoa sen sijaan pitää enemmänkin työstää, mutta päästiimpähän alkuun ja saatiin vinkit miten jatkaa harjoittelua! Sit jos joskus jaksais raahata merkin ja kapulat kentälle... ja toisinaan ruudun kasata johkin...

Ruudussa ollaan siinä vaiheessa, että seuraamaan tuleminen vähän hakusessa, jos käännyn ruudun edessä oikealle. Vasemmalle käännyttäessä sujuu hyvin. Ruutuun menee laukalla, pysähtyminen sujuu hyvin, jos seis -käskyn osaan ajoittaa oikein ja maahan menee hyvin. Ruutu taitaakin olla Sakun lempitokoliike, tai alokasluokan luoksetulo.

Ohjatussa noudossa merkki sujuu... useimmiten. Suunnat erottaa ihan hyvin, mutta tänään tuli ekaa kertaa kapulat mukaan, joten heti ei tajunnut, että kapula oli se jonka luo piti mennä ja vielä tuoda mulle. Nopeesti kuitenkin tajus idean. Nyt pitää pikkuhiljaa siirtää kapuloita taaemmas. Tällähetkellä ollu siis merkin kaa samalla linjalla. Tosin tän liikkeen reenaamisessa on vielä paaaljon aikaa, koska evl ei taida ihan lähitulevaisuudessa olla edessä.

Ilmotimpas meidät nyt heinäkuullekin tokokokeeseen, joka on hallissa. Eli autoista ei ainakaan pitäis olla kovin suurta häiriöö. Paikkis taas tuntuu sujuvan ulkosalla paremmin, mutta mennään nyt halliin kattoon mitä tulee.

Paikkis on tosiaan viimeaikoina sujunu hyvin. Toisinsanoen loistavasti. Tokoreeneissä otin pari paikkista. Hiljaa ja rauhassa pysy aina. Iltalenkilläkin otin kaksi paikkista vielä. Toinen paikassa, jossa pari kertaa ollaan reenattu. Aika noin 2,5min ja pysy hyvin. Toinen paikassa, jossa ei olla koskaan reenattu. Aika 3,5min ja pysy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti