tiistai 24. kesäkuuta 2014

Tokokoe 15.6.

Taisin luvata, että oisin kirjotellut tästä jo viime viikon puolella, mutta mulla on ollut niin muka-kiireistä elämää. Onhan nukkuminen ja syöminen kiireellistä ja tärkeetä.

Mutta niin, tokokokeesta on jo yli viikko. Toivoin, että oltaisiin oltu viimeistä kertaa avoimessa, mutta toisin kävi. Autot on vaan niin ihania. Tuomarina toimi Tiina Heino.

Ensin oli paikkis. Piilo oli kaukana, mutta mitä vielä, Saku pysyi! Paikkiksesta pisteitä 9, koska Saku siirteli painoa puolelta toiselle. Ei kuitenkaan mennyt lonkka-asentoon. Kyllä se vielä oppii rauhottuunkin, kunhan tulee varmuutta. Mutta määhän alan jo luottaan siihen. Jes!

Seuraaminen oli perus hyvää Saku seuraamista. Juoksuosuudessa meno oli pomppivaa, tai ainakin siltä se vaikutti. Pisteitä 9½. Tuomari ei kuitenkaan kertonut miksi otti puolipistettä pois. Ja oli muuten outo seuruukaavio, ei ollenkaan täyskäännöstä.

Liikkeestä maahanmeno 0. Huoh. Ei siellä ole sitä omaa autoa, usko jo. Eikä se sen nopeemmin tule vaikka tuijottaisit. Kenttä oli vähän niinkuin kuopassa tiehen verrattuna, niin kyynärpäät jäi ylös, kunnes käännyin. Sitten meni maahan asti, mutta myöhästä jo.

Luoksarista seiska. Ei sitä voi keskittyä pysähtymiseen, kun pitää katsoa AUTOJA!

Liikkeestä seis kymppi. Ilmeisesti pysähty hyvin.

Nouto nolla. Olin valmis itkemään viimeistään tässä kohtaa. Miksi, MIKSI?! Saku pysyi paikoillaan, mutta jo toinen liike nollille. Just kun sanoin valmis niin Saku käänsi pään pois, joten ei sille enää mitään voinut. Eihän se sit nähnyt mihin kapulan heitin ja katto mua ihan että mitä sanoit kun käskin noutaa. Ja kenttä oli nurmikenttä, eikä ruoho ollut ihan lyhyttä, niin ei sitä kapulaa voinut löytää...

Kaukot. Saku ilmeisesti huomas, kuinka 'tyytyväinen' olin siihen ja piti hyvin kontaktin ja teki nopeet vaihdot. Kymppi.

Hyppy kymppi myöskin. Ite oisin antanu 9 tai 9½, kun istuminen oli vähän hidas. Ehkä me saatiin säälistä kymppi...

Kokonaisvaikutus ysi, vaikka haukuin Sakua koko kokeen. Heh. Kai Saku ne mun "Voi idiootti porsas koittaisit ny tehä niinkun osaat..." "Huhuu, onko ketään kotonaaaa?!" "Huooono rakki" yms. sanomiset otti vaan kehuina. Okei, kyllä sille jossain kohti sanoin hyväkin. Tuomari vielä sanoi, että meiän tekeminen on parantunut siitä, kun meiät viimeksi näki. Tosin tän tuomarin viimekokeessa Sakun ajatukset olikin ihan jossain muualla. En mää varsinaista kehitystä muussa, kun paikkiksessa oo huomannu.

Yhteensä pisteitä 146, eli kakkostulos ja neljäs sija kuudesta. Me ollaan aina neljänsiä. Murr. Okei, varsinkaan tokokokeissa en siitä sijoituksesta välitä, mutta ei lohdutusta palkinnostakaan. :< Meille ltiin kaikenlisäks merkitty paikkiksesta pisteitä seittemän, mutta saatiin se sitten korjattua.

Tahtoo kokeeseen, kun Saku oikeesti osaa! Huomenna (tänään) on kyllä möllikoe, mutta tahtoo viralliseen. Ei se paljoa lohduta jos mölleistä saadaan 200 pistettä, kun virallisista haetaan syystä tai toisesta kakksotuloksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti