sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Truku KV osa 2

...jatkuu...

Eli Timin rotukehän jälkeen oli heti vuorossa junnukehä. (ja montakohan kertaa tähänkin mennessä oon jo korjannu kirjotusvirheitäni?)

Junnuihin menin mös Timin kaa. Kehässä en mitenkään pahasti tunaroinut, tai en ainakaan huomannut :D, mutta parannettavaa ois silti aika paljon... Kehään mentiin kuus kerrallaan, joista neljä pääsi jatkoon. Ja mää pääsin jatkoon! Jippii! Ikinä ennen päässy, mutta kerta se on ensimmäinenkin (ja viimeinen). Ensin kehässä piti kaikkien mennä yhessä pari kertaa ympäri. Sitten yksilöliikkeissä edestakaisin, kolmio ja ympäri. Timi osas jopa liikkeitten jälkeen seistä vapaana. Hywä Timi! :) Mutta pöydällä olosta Timi hyvä en sinua kehuisi. Tuomarille en voinu näyttää kunnolla purentaa/hampaita, ku sit Timi ois luultavasti purassu. x) Noh, ei voi mitään.

Kun kaikki oli käyny kehässä kerran meni jatkoon päässeet takas kehään. Seisotettiin koiria jonkin aikaa ja sit "juostiin" pari kertaa ympäri. Sen jälkeen tuomari kätteli suurimman osan pois. Kehään jäi noin ymmenen ja me ei sit siihen joukkoon enää kuuluttu. Mutta näin tällä kertaa. :)

<- Kaikki osallistujat sai Frolicin herkkupussin ja kirjalliset arvostelut. Tosta kuvasta ei varmaan mitään selvää saa, joten kirjotampa tähän mitä siin sanotaan, ettei tarvi yrittääkään nähä. :D Erittäin hyvää oli Yksittäisliikkeet, Hampaiden/purennan näyttäminen ja Rodun tuntemus. Ja loput sitten erinomaista, eli Liikkeet ryhmässä, Seisottaminen, Yhteistyö koiran kanssa ja Yleisvaikutelma. :-)





Kehien jälkeen sit koittikin matka takaisin rautatieasemalle ja kotiin. Lähettiin hallista ja käveltiin bussipysäkille, jossa todettiin, ett bussia pitäis oottaa 40min. Päätettiin sit et kävelläämpäs sinne asemalle ku matkaaki vaan 5 kilsaa. Aluks käytettiin puhelimen navigaattoria et löydettäis perille, mut todettiin et se on ihan tyhmä ja akku ei riitä, joten laitettiin sekin pois. Hyvin kuitenkin löydettiin asemalle, vaikka matkaa tais kertyä vähän yli sen 5km. :D Asemalla sit ooteltiin 1,5h junaa ja sillä aikaa syötiin sellassia jänniä leipiä. Aluks aateltiin et käytäis ostamassa jostain hesestä ruokaa, mut ei jaksanu lähtee ettiin sellasta. Ettekä turkulaiset oo hesee sinne asemallekaan viittiny laittaa. :(

Päästiin sit jossain kohti junaan. Lemmikkivaunussa oli huimasti 12 istumapaikkaa, joista loppumatkan aikana varattu 11. Ja näitten yhentoista ihmisen lisäks kyydissä oli 8 koiraa ja yks kissa. Onneks kaikki osas käyttäytyä. Tampereella sit saatiin kyyti asemalta kotiin nii ei tarvinnu enää raahautua bussiin.

Ja Timin "palautus". Miten siinä voikaan kestää niin kauan? Yli tunnin olin Timiillä puhumassa sen omistajan kaa, jolle täyty selittää sekin, että mitä sert ja vara-sert tarkottaa. Ja onhan nää jo aikasemminkin selitetty... mutta ei voi mitään jos ei muista... Yheksän jälkeen pääsin sit väsyneenä kotiin ja minä fiksu menin tietokoneelle ja aloin ihmetteleen kaikkee muutakin nii nukkuun taisin mennä vähän ennen puolta yötä vasta. En suosittele viideltä heräämistä. :)

Kuvia laittelen joskus jos/kun niitä ensin saan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti