perjantai 20. kesäkuuta 2014

Valon pilkahdus pimeydessä

Perjantai 13. päivä oli ja meni, mutta meidän kohdalla se kesti viikon. Tiistaista tämän viikon maanantaihin. Tiistai ja keskiviikko sit menikin jo ihan hyvin. Liian huonosti kaikki mennyt, jotta olisin edes viitsinyt kirjoittaa.

Aloitetaan tiistaista (9.6.). Agireenit olivat poikkeuksellisesti SDP:llä ja vaarin piti viedä mut ja Saku sinne. Noh, vaari siten ajoi ohi, kun ei kuunnellut mua/sanoin liian myöhään, että käänny niin tuli pieni kiertolenkki. Muuten reenit meni ihan normaalisti.

Keskiviikkona oli tokotreenit a koska porukat ei ollu kotona niin piti mennä bussilla. Muistin koko päivän, että reenit alkais seittemältä. Tai ainakin ajattelin, että pitäis lähtee 18:10 bussilla. Oikeestihan treenit alkaa kuudelta, jonka tajusin siinä 18 yli viis. Eli yllätysyllätys en mitenkään voi ehtiä 17:10 lähtevään bussiin (okei, tossa pysäkillä sen piäis olla 17:14, mut silti). Ajattelin sitten mennä puolen bussilla ja jos juoksisin pysäkilä kentälle voisin ehtiä, tai sit oon vaan pari minuuttia myöhääsä. Mitä vielä, bussi oli vartin myöhässä. Murr.
   Bussimatka sit onneks meni ihan hyvin ja bussissa joku alkoi jutteleen koirista ja eri harrastuksista niiten kaa ja muuta sellasta. Tunnisti myös Sakun schapeks! Tää kanssamatkustaja totes myös, että ei oo ennen tavannu yhtä avoina schapea. Saku kyllä menikin vähän haisteleen, että kukas siinä on ja anto kiltisti silittää, vaikka jossain vaiheessa päättikin, että nyt riitti ja meni pois.
   Itse tokotreenit #6 meni ihan hyvin. Paikkamakuuseen ei ehditty mukaan ja istumiseen kun juostiin suoraan, niin aluksi Saku lähti mun perään. Kun palautin niin pysy loppuajan hyvin. Välissä kävin kerran tai pari palkkaamassa. Muuten harjoiteltiin, että menis maahan nopeesti ja ekasta käskystä. Ruutu (ja luoksarikin) tuntuu  tuottavan ongelmia. Välillä menee loistavasti, mutta välillä ei vaan mitenkään voi mennä ekasta käskystä maahan, nopeudesta puhumattakaan. Neuvoksi saatiin, että lähetän kiertään puuta ja jossain kohtaa käsken maahan. Jos ei mene ekasta käskystä tai on hiiiidas niin sit vaan toteen "hyvä" ja uusiks. Nopeista sitten myös ruokaa palkaks. Toi voi toimia luoksariin mikä pienempi ongelma on, mutta empä usko, että tapaus ruudussa auttaa. Mutta ei sen nopeen maahanmenon harjottelu pahaks ainakaan ole.

Torstaina ja perjantaina ei tainnut tapahtua mitään kummaa. Ei kyllä mitään tehtykään. Perjantai 13. päivä ja hyvin meni, voispa vaan muista päivistä sanoa samaa.

Lauantaina mentiin Teivoon mätsäröimään. Saku oli kovin haukkuvalla tuulella, mutta kehässä tais olla hiljaa. Tuomarina oli ulkomuototuomari Olli Kokkonen. Sanoi, että Sakulla on löysät etuliikkeet, mutta ei se mätsärissä haittaa. Eipä oo muuten virallisissa muistaakseni kukaan ikinä samaa sanonut. Ja Saku oli sitä mieltä, että tuomari ei saa koskea takapäähän ja väisti sit siinä vaiheessa. Kun yritin saada Sakua takas niin tuomari 'hyökkäs' heti tutkimaan niin eihän Saku tietenkään voi tulla... Tällä kertaa sininen nauha ja ei sijoitusta.
   Kehän jälkeen tokoiltiin lähes tyhällä parikkipaikalla. Tokoilusta ei mitään erityistä mainittavaa, mutta Sakun hihnasta on. Jätin sen parkkipaikan reunaan siksi aikaa ja kun lopetettiin niin eipä hihna enää siellä ollut. Sen verran painava hihna + panta oli, että ei tuulikaan niitä voi viedä. Ja kyllä me aika näkyvästi keskellä parkkipaikkaa oltiin, että luulis ettei kukaan epäile hihnan siihen unohtuneen... Vähän ennen yhden auton lähtöä hihna ainakin paikallaan oli ja hetki auton lähdön jälkeen huomasin, että eipä olekaan. Voisiko joku ihan omaksi ilokseen varastaa koiran hihnan? Hyvä, jos Sinulla oli kivaa. Mulla ei. Hihnaa etittiin yli puolituntia, että jo tuuli olisikin sen onnistunut viemään niin kyllä olis löytynyt. Mentiin sitten ettiin uutta hihnaa ensin M&M:stä, ja kun sieltä ei löytynyt niin siirryttiin norsukeskuksen eläintarvike kauppaan ja sieltä löytyi. Kyllä Sakun vanha hihna silti oli hienompi...

Sunnuntaina oltiin tokokokeessa, jossa oli niiiiin ihania autoja. Viikon ainoa valonpilkahdus oli, että Saku pysyi paikallaan. Se siis ihan oikeasti pysyi virallisessa kokeessa paikallaan, reunassa tosin oli, mutta silti! Ja vieressä musta suursnautseri ja matkaa piiloon oli varmaan lähemmäs 40m. Kokeesta kirjottelen myöhemmin tällä viikolla lisää, että tää postaus pysyy kohtuullisen pituisena.

Maanantaina sitten oli tavalliseen tapaan agitreenit, jotka iskä unohti. Kyllä me sit sinne lopulta kutakuinkin ehdittiin. Ja reenit meni pääasiassa hyvin, mutta lopussa Sakua kiinnosti enemmän autot...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti