tiistai 24. kesäkuuta 2014

Onneksi vain möllitoko

Tänään tosiaan oltiin möllitokossa ja AAAAAAARRRRRGH. Ikinä, ei ikinä oo menny tokokoe noin huonosti. Heti kun aloin luottaan ton paikkikseen, niin tietenkin se lähti, jippii.

Kattokaa ny, osaan mää maata paikallani o:)
Seuruun alku oli ihan kammottavaa, tai siis pitihän siinä pysähtyä ja herättää koira, loppu sit menikin hyvin. Lopun onnistumisen takia saatiin säälivitonen. Liikkeestä maahanmenossa jäi istumaan. Luoksarissa eteni laukalla ja pysähtyi hyvin, mutta laukka oli hiiiidas. Laukkaa silti, niin ei sillä niin väliä. Varsinkaan kun miettii muita liikkeitä... Perusasentokin oli vähän vino. Liikkeestä seisominen ainut joka onnistui ja siitä saatiinkin kymppi. Noudossa lähti kapulan perään ennen kun kapula osu maahan. Käskin sit takas viereen ja sen jälkeen meni hyvin, vaikka loppuperusasennossa olikin parannettavaa. Kaukoista myös kymppi, mutta jotenkin kaikki vaihdot oli "mitäänsanomattomia". Kyllä se teki, mutta njääh. Hypystäkin taas nolla. Hyppäs kyllä hyvin, mutta ei istunut ollenkaan. Ekaan istu käskyyn ei reagoinut mitenkään ja tokasta hyppäs takas. Kokonaisvaikutus ysi, koska Sakulla on ikiliikkujahäntä.

Pisteitä yhteensä 97, wuhuu. Kolmas sija huimista kolmesta osanottajasta ja palkinnoks lelu ja suklaata. Ainut hyvä asia koko kokeessa, että ei ollu virallinen...


Pakko vielä kuitenkin hehkuttaa, että kun oltiin sunnuntaina tokoilemassa lähellä olevan koulun kentällä niin Saku meni heti ruutuun ilman apuja! Näki kyllä mihin ruudun kasasin, mutta välissä harjoiteltiin seuraamista ja liikkeestä istumista.

Mä tiiän mihin meen!On tää kapulasuussa juoksutyyli jotenkin hassu...

Ja perusasento ihan liian takana

Kuvat parin viikon takaisista tokotreenailuista Hakamettässä. Kaikki kuvat ©Noora Kivistö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti