perjantai 6. kesäkuuta 2014

Tokotreenit #5

Keskiviikon tokotreenit olivat poikkeuksellisesti Hervannan näyttämöpuistossa, kun Eteläpuistoon ei syystä tai toisesta pääse. Päivän aikana oli aina välillä satanut ja ukkostanut, mutta treenien ajan oli hyvä ilma. Tosin, kun lähdin kentältä kävelemään alkoi ukkonen jyristä ja autoon asti päästyä alkoi melkein heti sataa.

Treeneillä ei ollut varsinaista aihetta, joten treenattiin mitä halusi. Puolessa välissä otettiin paikkis ja kontaktihäiriötreeniä. Paikkiksessa Saku pysyi taas! Ilman palkkaa koko pitkän kaksiminuuttisen. Ja hiljaa. Perusasennon meinasi ennakoida, mutta samalla kun tungin namia suuhun, niin ohjasin takas maahan. Eikä tän kerran kouluttajallakaan ollut muuta sanottavaa, kun että hyvin ja rauhassa pysy. :) Kohtahan voin alkaa luottaa tohon karvamöykkyyn. Kontaktitreeni meni ihan hyvin, oltiin ympyrässä koirat perusasennossa ja niitä häirittiin valekäskyillä yms. Mihkään Saku ei reagoinu.

Omalla vuorollamme treenattiin noudon palautusta ja liikkeestä seis. Kerrankin kun tota liikkeestä seissiä treenaa niin täytyyhän se tehdä hyvin. Eli ei nyt ainakaan mitään ongelmaa. Noudon palautuskin oli yllättävän hyvä. Jäi vaan vähän taakse, mutta osas olla suorassa. Ja toi olento, mies kun on, ei voi ymmärtää, että tuo käskyllä voi tarkottaa, että tule kapula suussa perusasentoon. Tuo -käskyynhän kuuluu Sakun mielestä aina myös kapulan suuhun ottaminen! Höntti. Hyviä treenivinkkejä kuitenkin saatiin ja eiköhän ton saa Sakulle aika nopeastikin opetettua jos nyt vaan saisi aikaseks treenata.

Saku pääsi maanantaina tutustumaan Särkänniemeenkin! Kiitos, kun sinne on ilmainen sisäänpääsy. Pään yli menevä tornado oli pelottava ja vauhtia hiljentävää keinukaruselliakin piti hieman jännittää. Muuten meni hyvin ja jossain kohtaa kun pysähdyttiin niin osas Saku mennä maate oma-aloitteisestikin jopa. Toisaalta seitsemän kilometrin kävely takana niin ihmekös tuo. Takas tultiin ylitäydellä bussilla ja hyvä ettei Sakun häntä jäänyt oven väliin.

Hellepäivät täällä vietettäisiin mieluiten näin :)
(kuva vuodelta x ja y)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti