perjantai 30. toukokuuta 2014

Tokoilua urakalla

Tokoreenit #3
Treenien teemana oli häiriöt. Ensimmäisellä 'kierroksella' harjoiteltiin kontaktin pitämistä perusasennossa häirittynä. Eipä Sakua juuri häirintä kiinnostanut. Vinkulelun vinguttamisesta ei viitsinyt kertaakaan kääntää päätään. Minun leluja niiin rakastava koirani, eikus. Kontaktin pitämistä ylipäätään pitäis kyllä harjoitella

Toisella kierroksella oli vuorossa häiriö seuraamisessa. Ihan ok meni, mutta jos liikkuri heilutteli liian llähellä lelua, niin siitä Saku paineistui.

Loppuun vielä tietenkin paikkis.


Tokoreenit #4
Teemana oli kisanomainen, tai sitten vaan jotain muuta. Alkuun kokeiltiin miten ruutu sujuisi kokeenomaisesti ja eihän se sujunut. Mun piti käydä näyttämässä missä ruutu on ja sitten sujui. Ruudun jälkeen otettiin voittajaluokan luoksari ja seuruu. Luoksarissa stoppi olis voinut olla nopeampi ja maahanmenoa ennakoi hidastamalla. Seuruu oli loistavaa. Kontakti pysyi ja Saku jaksoi hyvin koko ajan, vaikkei paljoa noin pitkiä seuruita olla tehty. Peruuttamisesta vielä erikseen kehuja. Lopuksi mentiin vielä liikkuroituna liikkeestä maahan ja seis, jotka suju hyvin.

Muiden ollessa koutsin luona me treenattiin hyppynoutoa, joka ei tällä kertaa oikein sujunut. Lopetettiin se sitten onnistuneeseen suoritukseen. Ruutu sen sijaan sujui namialustan kanssa hyvin. Välillä sitten otinkin alustan pois, eikä se Sakua haitannut. Pitäis vaan jaksaa raahata sitä ruutua kentälle...

Loppuun otettiin paikkis. Ensin istuen 2min, jonka aikana taisin palkata kolme kertaa + lopuksi. Välillä olin piilossa ja välillä näkyvillä. Sen jälkeen paikkamakuu 4 minuuttia. Tämänkin aikana palkkasin kolme kertaa. Ensin puolisen minnuuttia näkyvillä, palkka -> pari minuuttia piilossa, palkka -> n. 15s näkyvillä, palkka -> loppuaika piilossa, paljon palkkaa. Hyvin pysyi koko ajan. Mää en ymmärrä miten näillä neljällä treenikerralla on paikkis voinu kehittyä näin paljon.


Möllitoko
Tänään tokomölleiltiin turhankin hyvin. Toisin sanoen, miksei ne ollu viralliset... Saku pysyi paikallaan!!! Mun pätevä pieni tokohurttani. Paikkis oli kymppi. Jonkin verran käänteli päätään sinä aikana, mutta se on ihan sama. Pysyi paikallaan hiljaa! <3 Ja paikkiksen alussakin piti hyvin kontaktia eikä vilkuillut ympärille. Mahtava possu.
   Seuraamisesta 9,5. Pääosin meni hyvin, mutta välillä vilkuili autoja, mikä näkyi etenkin joissain käännöksissä. Ite oisian antanu tästä ehkä kasin tai enintään 8½.
   Maahanmeno kymppi. Tuomari sanoi, että nopea ja hyvä maahanmeno. Kai se sit niin oli.
   Luoksari kymppi! Saku pysähtyi jopa oikeasti hyvin. Joka tosin johtui siitä, että juoksi vähän maltillisemmin. Laukkaa kuitenkin oli koko matka, joten pieni hitaus ei haitannut kun ajatus pysyi kyydissä.
   Seisominen seiska. Ennakoi perusasennon ja käveli muutaman askeleen käskyn jälkeen.
   Nouto kymppi. Muuten ei valittamista, mutta perusasento oli vino.
   Kaukot kymppi. Saku katteli muualle, mutta vaihdot teki hyvin ja nopeasti. Liikkuri tosin ei alkuun tiennyt, mitä pitäisi tehdä. Luuli/muisti, että koira jätettäisiin istumaan.
   Hyppy, istuminen oli vähän hidas.
   Kokonaisvaikutus kymppi. Ei kuulemma ole mitään, mistä vähentää. Liikkuri vielä lopuksi nauroi mulle tai Sakulle, kun otin Sakun syliin siks aikaa, kun tuomari höpisi jotain, kun hihna jätettiin kehän ulkopuolelle. Pöh.
Lopputulos 191p, kirkkaasti ykköstulos. Vaikka olis ollut selvästi tiukempi tuomari, niin silti tulos olisi ykköstuloksena pysynyt. Olispa vaan ollut nyt ne viralliset. Oli vielä aika selvä voitto, kun tokalla oli pisteitä 157. Kuinka tää on mahollista?

mölli-AVO1 191p sij. 1/5

Meninpä sit paikallapysymisestä innostuneena kysymään onko kahden viikon päästä sunnuntaina kokeessa vielä tilaa.

Jonkin aikaa sit olleista mätsäreistä ja luonnetestistä tulee postausta, kunhan jaksan kirjoittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti