keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Uudistunut ulkoasu + agiliitoa

Aloitan nyt kuitenkin sillä, että blogin ulkoasu on muuttunut, minkä varmasti huomaattekin ilman sanomista. :D Suurin syy muutokselle on, että toissailtana säädin jotain, jonka seurauksena blogin kaikki kuvat katos. Mielipiteitä uudesta ulkoasusta saa toki kertoa. (:

Äsken kotiuduttiin agikisoista. Saku on selvästi löytänyt sisäisen schapendoesinsa tai sit kaikki johtuu vaan kultasista ponnareista. Molemmat radat oli hypäreitä. Ekalla radalla riitti vauhtia ja hölmöilyjä. Tais koiruus luulla pussia pituudeksi tai muuten vaan ei jaksanu hypätä, joten juoksi pussin kankaan päälle. Loppuradasta kävi viel hyppäämässä yhen ylimääräsen hypyn (ja jätti sit yhen välistä). Tässä kohtaa vika oli kyllä ihan omassa ohjauksessa. Hyllyllä siis maaliin.
  Tokalla radallakin riitti vauhtia. Ensimmäisten 6 esteen ajan pyörimistä ja loppuajan saikin juosta niin kovaa, ku pääsi. Jos meen "pidempää reittiä", jollon joudun liikkuun nopeesti, niin Sakulla on vauhtia. Jos meen "lyhyempää reittiä", jossa tulee enemmän valsseja ja muita niin koiran vauhti hidastuu. Mikähän sit olis paras ratkasu... Kuitenkin tältä radalta nolla ja EI yliaikaa!!! Wuhuu! Eka nolla kolmosista. Etenemäkin oli jopa 3,72 ja sija 15/48. Hah, ei sentään 106. Jos sitä sais vielä 6 nollaa ja ens kesän SM-kisoihin...? Toiveajattelua varmaankin, mutta ainahan voi toivoa.

Nyt pitäis varmaan jo alkaa miettiin, minkä väriset ponnarit päässä Saku suuntaa nuorten SM-kisoihin. Ideoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti