tiistai 9. heinäkuuta 2013

Koirapuistovisiitti

Postaan aboutirallaa viikon vanhasta jutusta, mutta liekö tuolla niin väliä? Eli viimeviikolla joku päivä käytiin pitkästä aikaa Lielahden koirapuistossa. Aika paljo kello jo oli, kun sinne meni, joten eipä ketään koirakaveria Sakulle tullut. Enkä niitä sinne ois oikeestaan kaivannutkaan. Koirapuistoon menon ideakin oli, että lenkistä tulisi edes suht. pitkä. Mutta kuva kertokoon enemmän kuin tuhat sanaa:

Huono kännykkäkamera + hämärä = mahtava kuvanlaatu...
Mutta niin, onko koirapuistoon, paikkaan jossa koirien on tarkoitus leikkiä keskenään, laittaa "agilityesteitä"? Mielestäni ei. Vaikka ei tuolla ikinä taida koiria juuri käydä, mutta silti.

Niin ja mainittakoon tässä, kun viimepostauksesta unohtui, että viimeviikon tiistaina oltiin paikkiskurssilla. Tai no kurssi ja kurssi. Hyvää paikkisreeniä kuitenkin saatiin tallilla, jossa seuraava koekin on! Ja perjantaina sitten uusiks.

Lisättäköön vielä, että äsken iltalenkillä otettiin pikkasen tokoilua ja vähän koiratanssiakin. Ja ai että mikä vire tolla oli. <3 Seuraaminen ollu viimeaikoina vähän lahnailua, mutta selvästi voin syyttää kuumuutta, kun nyt heti viileämmällä teki hyvin. Tänään oli kyllä tarkoitus pitää lepopäivä agirodun jälkeen, mutta ehkä toi koira ei hirveesti tuosta rasittunu, kun muuten saanu levätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti