lauantai 29. joulukuuta 2012

Tavoitteita ja suunnitelmia 2013

Uusi vuosi on jo kohta ja tavoitteita ja suunnitelmia on jo vaikka kuinka ja paljon, joten eiköhän niitä tännekin vois kirjotella eikä pitää vaan ajatuksina.

Tokossa tavotteena koulari avoimesta ja voittajaluokasta ykköstulos. Jos ny ees voittajaan asti päästäisiin saatika joku tulos saatais... :D Ehkä sinne voittajaan ehitään jo ens vuonna, ku heti vuoden eka tapahtuma on tokokoe. Ja jos saadaan täydet 200 pistettä nii mennään suoraa voittajaan ja jätetään koularin hankkiminen välistä, mutta voin melkeimpä luvata että niin ei käy :'D. Ettei mee pelkäks tulosten tavotteluks niin pitäis osallistua Nuorten SM:iin ja rotumestiksiin. Jos rotumestikset on jossain kohtuullisen matkan päässä. Ja tammikuussa haku kennelliiton nuorille toko-ohjaajille tarkotettuun koulutukseen, johon kuuluu vuoden aikana 2 leiriä. :) Tulostavotteet tarkentuu kuitenkin loppuvuotta kohden.

Agissa ois tarkotus nousta kolmosiin. Ja osallistua Nuorten SM:iin ja rotumestiksiin, niin kuin tokossakin. Piirinmestaruuteenkin osallistutaan jos noustaan kolmosiin ennen sitä...

Rallytokossa kisojen määrän mukaan tavotteet, mutta vähintään mestariluokan korkkaus. SM:iin voitais osallistua riippuen missä on ja epävirallinen valionarvokin voitais yrittää saada jos kisoja riittää. Eli vähintään 5 kisaa tarvitaan. :D

Näyttelyitä kierretään sen verta, että saadaan Suomesta se toinen CACIB, ainakin yritetään. Ulkomaille vois eksyä. Ainakin Tallinna Winneriin jos saan luvan lähteä. Ja sieltäkin tietysti tavoitteena CACIB ja valionarvo.
Suomen näyttelyitä joihin vois yrittää päästä:
 -Lahti KV
 -Tampere KV (riippuu paljonko muiden koiria esitettävänä kehässä)
 -Helsinki KV (jos ei Tampere KV:ssa kehään, eikä mee samana päivänä koiratanssiin)
 -Tampereen ryhmis (riippuu taas muista handlattavista)
 -erkkari?
 -joku syksyn KV näyttely, jos ei olla saatu vielä sitä Suomen CACIBia ja JH samana päivänä kun FCI1
 -HeW, PMV ja HeV (riippuen tuomareista ja oheisohjelmista, mut ainakin PMV)

Junior Handlerissa mahollisimman paljon kisoja, minne vaan pääsen lähteen. :D Yritän tutustua johkin uuteen rotuun (lampuri<3) ja muutenkin oppia esittämään koiruuksia.

Koiratanssissa tavotteena saada ALOsta KM, sen korkeempia tavotteita huono asettaa, ku kisojakaan ei hirveesti oo...

Luonnetestiin Sakun aatteli raahata ens vuoden puolella, pitäis vaan löytää testi, jossa molemmat tuomarit naisia nii luoksepäästävyys parempi. Ei yhtään huijausta tai mitään?

Sitten se iänikuinen BH-kokeen suorittamis aikomus. (Suorittamis aikomus, mielenkiintonen ilmaisu xD) Jos sitä elo-syyskuussa menis suorittaan sen kokeen... tai sit 2014. Ja siitä se ei enää mee myöhemmäks. Toivottavasti.

Silmä- ja polvitarkit jos ens vuonna sais aikaseks? Epäilen, mut sekin kuuluu suunnitelmiin :D

Tässä sitten tais olla vuoden vika postaus, ellen saa inspiraatiota uuteen tekstiin. Mutta hyvää Uutta Vuotta kaikille! Älkääkä hukakko koirianne (tai muitakaan lemmikeitä). :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti