tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulu on taas, joulu on taas... ♫♪♫

Saisko tän jo avata? Hei oikeesti.. haluun avata tän ny!
Paketit avattu ja kinkkua syöty mahan täydeltä... ainakin muut kun Saku itse :'D. No on Sakukin saanu vähän. Lahjoja tuli turhankin paljo ainakin Sakulle, mutta mikäs siinä jos kaikki sille tykkää ostella. Eipähän luut ainakaan lopu ny hetkeen :). Paketeista löyty 13 erilaisa luuta, joista yks ihan oikea luu, 2 isoo rengaspuristeluuta, 3 "pesäpalloa" eli luuta/nahkaa/jtn mitä onkaan ympärillä ja rouhetta sisällä, yks vihree "hammasharja", 2 "normaalia luutaa" ja vielä pari muun laista. Possunkorvia yhteensä seittemän ja kuivattua naudanmahaa kaks palaa. Luitten joukossa oli herkkupussi, juomakuppi ja matkajuomakuppi. Matkajuomakuppi tuleekin tarpeeseen, ku edellinen vuotaa kiitos pesukoneen :').

Possunkorvista yks ehti jo kadota parempiin suihin. :)

Omistajan lahjoista pitäis varmaan mainita muki, jossa oli 2 kuvaa Sakusta. Ja kalenteri, jossa joka kuukaudelle Sakun (ja valitettavasti joissain kohti myös omistajan) kuva.

Jouluruoistakaan ei mitään oo pöydiltä (vielä) kadonnu. *koputtaa puuta* No, kohta ne on syötykin ettei edes voi kadota "parempiin suihin".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti