lauantai 12. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet kujeet (tokoilut)

Viime postauksesta onkin jo pari viikkoo... mutta nyt vihdoin taas kirjotan! =D

Eli vuoden vaihde sujui ilman kummallisuuksia. Sakun käytin lenkillä vähän ennen yhtätoista. Luulin et Saku ois örissy yhelle raketille, mutta ei. Sehän örisi niille raketin ampujille x)

Mutta niin, viime lauantaina käytiin tokokokeessa korkkaamassa avo. Tuomarina oli Kari Kielo. Kun ilmottauduin paikanpäällä nii humasin et olin unhtanu rokotustodistuksen kotiin. No sovittiin, et näytän rokotukset kokeen jälkeen, kun iskä tulee hakeen ja tuo todistuksen mukana. Sain sit numerolapun ja huomasin et hakaneulakin puuttu. Ei ihme et lähtiessä oli sellanen olo et jotain puuttuu. :D

Koe alko. Ekana juoksutarkastus. Jouduin sanoon tuomarlle kolme kertaa, et Saku on UROS, siltä ei tartte tarkastaa juoksuja. Saku sit siitä kopeloinnista pelästy tuomaria ja alko haukkuun... Mitähän vielä?

Paikkis. Nolla. Haukkumista. Täällä ilmoittautuu jälleen paikkisongelmainen rakki. Ensin Saku jäi kiltisti maahan. Piilossa ehin oleen ehkä n. 15s ja sit alko haukkuminen. Jossain vaiheessa hiljeni aina muutamaks sekuniks ja sit taas jatku. Kun oli kulunut jonkin verran yli 2 minuuttia niin sit Saku lähti. Eipähän tarvinnu ainakaan miettiä pitäiskö sitä kehua paikallaan pysymisestä vaikka oli haukkunu... :'D

Muut liikkeet sit suju ainakin melkein hyvin, paitsi luoksari. Saku yllätysyllätys ei osannu pysähtyä, paitsi metri-kaks ennen mua. Kutonen siis siitä. Seuraamisesta vaan 8½ ja se olikin jokseenkin väljää. Sitä siis reenaamaan paikkiksen ja luoksarin lisäks. Liikkeestä maahan, liikkeestä seisominen ja kaukokäskyt oli kymppejä. Toi koira osas pysähtyä _nopeesti_ liikkeestä seisomisessa eikä tassut liikkunu yhtään ku menin sen taakse! =) Nouto oli ysi jokseenkin häslällä suorituksella. Mutta ei valittamista, kun kapulan palautuskin oli laukassa. Kokonais vaikutelma 9 ja tuomari sano ettei ois uskonu niin hyvää suoritusta meiltä. No, onhan se kiva yllättää. Ja pisteitä siis 148, kakkostulos ja sijoitus 6 (kuudesta koirakosta).

Kokeen jälkeen joku tuli puhuun paikkiksesta et toimisko paremmin jos joku tuttu ois yleisössä. No ei toimis! Kyllä toi paikkis viel sujuu, niinku alossakin lopuks onnistu :). Mut se on kyl kiva ku kaikki aina tulee puhuun mulle jotain ja myöhemmin si sanoo "moi". Ja mulla ei oo koskaan aavistustakaan kuka sekin on ollu. xD No, ehkä se ei haittaa.


Ja sitten uutisten loppukevennys:

Enhän mää sille mitään tehny...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti