torstai 24. huhtikuuta 2014

asd

Siitä onkin pitkä aika, kun viimeks tänne oon mitään kirjotellu. Mutta jos totta puhutaan niin ei oikeestaan mitään oo tapahtunu. Ensin joskus hiihtoloman aikaan/ennen sitä Sakun maha oli vaikka kuinka kauan sekasin ja siitä vajaa kuukausi niin alko parin viikon ontuminen. Eikä mikään muukaan oo hyvin menny. Tokokokeessa käytiin joskus ja sieltä ei mitään kummoista tulosta eikä agikisoistakaan. Näistäkin molemmista jo yli kuukausi aikaa...

Okei, jotain positiivistakin, Sakkeus on nyt viron muotovalio ja Tallinna võitja 2014 vai pitäiskö ihan suomeks sanoa Tallinna voittaja. Eipä silläkään reissulla Sakun käyttäytymisessä kehuttavaa oo. Paitsi hotellissa oli hiljaa, eikä syönyt ketään välipalaksi!

Tulipa todettua tän kuvan faceen lisäämisen jälkeen et tausta on kyllä mitä mahtavin... 
Nyt vois taas yrittää alottaa bloggaamisen, kun jotain on tapahtumassakin. Toukokuussa vihdoin jotain. Ja päästään alottaan viikottaiset tokotreenitkin. Wihii! Ja agi tietty jatkuu. Sit pitäis vielä osata päättää ilmotakko johonkin tokokokeeseen vaiko ei. Ja jos kyllä niin minne. Ja mennäkkö 10.5. agikisoihin vai 'koiramaiseen tapahtumapäivään', jossa olis toko- ja agiepikset sekä JH... ja ois lähempänäkin.

2 kommenttia:

  1. Miten teillä meni Treellä mätsärissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sininen ei sijotusta tuli, tuomari oli vähän pelottava Sakun (ja lähes kaikkien muitten) mielestä eikä keskittyminen enää nauhakehissä riittäny. :)

      Poista