maanantai 28. huhtikuuta 2014

Tokoilua ja junnuilua

Perjantaina oltiin pitkästä aikaa tokoilemassa Sennin & Hempan sekä Annin & Lolan kanssa. Paikkis sujui melkein hyvin, mutta välillä oli ihan pakko vähän uikuttaa. Tosin aikakin ilman palkkaa oli varmaan max puol minuuttia. Eli en kyllä ilmota ainakaan vielä toukokuun alulle kokeeseen, jos nyt paikaa enää edes sais. Ehkä loppu kuusta tai sit kesäkuussa. Tulipahan tehtyä ratkaisukin, että mennäkkö nuorten toko-SM:iin vai agirotuun: toko odottaa. Agirotuun voin mennä vielä monena vuonna, mutta täysi-ikäisyys odottaa, joten nuorten-SM:t jää pois ohjelmasta. Ja pääseehän sinne agirotuun tänäkin vuonna toisena päivänä!

Mutta sitten tokoiluun takas. Paikkiksen lisäks reenattiin ruutua. Hyvin meni, paitsi kerran tuli väärälle puolelle seuraan. Mutta ruutuun meni, vaikka varis kävikin palkan varastamassa! Paikalla tosiaan oli varas, joka lopulta onnistui yhen herkkupussinkin Sakulta viemään. Murr.


Tunnari meni hmm melkein hyvin. Ensimmäinen tunnari meni hyvin sen jälkeen, kun koiruus tajus mennä ruudun sijaan tunnarikapuloille. Myöhemmin kun tehtiin uusiks niin sit oli ajatus kyllä vähän hukassa. Kyllä se vielä joskus sujuu. Eihän tässä vielä kiirekään ole, kun voittajaluokan korkkaukseenkin on aikaa.


Lisäks reenailtiin jotain rallytokon ja tokon sekotusta. Eli siis rallytokoa, jonka välissä oli muutama jäävä. Tokoilujen jälkeen koirat vaihto uraansa näyttelytähdiksi. Kaikkia esittämistä tuli kokeiltua. Paljon kivempia molemmat esittää, kun Saku. Mulla on ihan tyhmä otus siis. :<


Ja lopuksi (kuten ennen reenejäkin) Saku pääsi uimaan. Tais olla Sakun mielestä paras asia koko reissussa. Eihän kukaan voi tokoilla aurinkoisella kentällä jos varjossakin on yli +15°C.



Tänään oltiin taas samassa paikassa, mutta tällä kertaa reenaamassa JH:ta. Tehtiin ympyröitä ja edestakas ja L ja T ja tulihan sitä kokeiltua auspain ja bichonin esittämistä. Näitten lisäks mukana oli myös chihu ja tietenkin kaikkien handlerit. Auspain kanssa liikuttaminen sujui ihan hyvin, mutta seisomiseen ei tän pojan kärsivällisyys pitkään riittänyt. Bichonin kanssa taas seisottaminen meni paremmin ja liikkuminen oli jotenkin hmm laiskaa. Tai ainakin siltä se vaikutti. Tänäänkin oli varis varastelemassa herkkuja, mutta Sakun herkut pysy tallessa. Ilkeitä lintuja.


Pitääpä taas kohta mennä treenaan kaikkia/joitain lajeja johkin joidenkin kanssa! 


Ja jäättepä nyt ilman kuvia, kun en jaksa niitä Senniltä tai Annilta pyytää, jotka kyllä tais Sakustakin tokoillessa muutaman kuvan ottaa. Kyllä. Olen laiska.

3 kommenttia:

  1. Mua kiinnostais joskus testata Sakua. Harmi, kun en eilen päässyt treenaan. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu saat joskus testata Sakua, eiköhän toistekin mennä treenaileen. Tai sit jos tuut sunnuntaina tampere kv:seen niin sielläkin voit jossain välissä testata :)

      Poista
  2. Mä oon tulossa Treelle kumpanakin päivänä kisaan.

    VastaaPoista