perjantai 21. helmikuuta 2014

Hiljaiseloa

Viimeisen kuukauden ajan ollut kovin hiljaista. Missään ei olla käyty agitreenejä lukuunottamatta. Paitsi kerran Emman & Melin kanssa tokoilemassa. Ja Saku ei osannu tunnaria. Kotona sen jälkeen kyllä osas. Jonkin aikaa sitä ennen ei. Reeniä siis, vaikka vielä ei mitään kiirettä ookkaan.

Tokorintamalle tunnaria lukuunottamatta kuuluu jopa vaihteeks hyvää. Paikkista ollaan harjoiteltu vieraissa paikoissa ja joka kerta mennyt maahan asti ja pysynyt siinä. Aika ollut toistaiseki max 1,5min, mutta eiköhän tosta oo melko helppo pidentää aikaa. Kun ei heti nouse istumaan/lähde perään ja ylipäätään menee maahan.Menimpä sitten ilmoomaan tokokokeeseenkin lauantaille 8.3. Ei ehkä hyvä idea, mutta katotaan mitä käy. Jos vaikka sais sen vikan ykkösen ja sais aikaseks reenata kunnolla voittajankin liikkeitä? =) Niistäkin lähinnä ruutua. Se kun vaatii hirveesti jaksamista raahata tötsät ja nauha kentälle. Nuorten SM:t me kisataan voissa! ja sitä ennen on TK2. (ehkä...)

Ja on jotain muutakin saatu aikaseks, kuin vähän tokoiltu ja ilmottu kokeeseen. Aksa kisoihin ilmottu, eli sunnuntaina kisaamaan. Okei, tää ei oo suuri saavutus. Seuraava koiratanssimusiikki ainakin alustavasti valittu. Vähän suurempi saavutus, mut jos ny viä ohjelman kasais siihen. Muutama liike tosiaan on jo mietittynä... Ja sitten jos en ole vielä maininnu, niin Tallinna Winneriin huhtikuulle ilmottu. Päästään vihdoin ulkomaille näytelmiin! Kyllä se puolentoista vuoden kestäny Viroon lähtemisestä jatkunu puhe autto. Ja ehkä suurin saavutus kaikista; Sakulta on tutkittu silmät ja polvet - terveiksi. Jiihaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti