perjantai 17. tammikuuta 2014

Vuoden ekat agikisat

Vuoden ekoista kisoistakin on jo kohta viikko aikaa (sunnuntaina 12.1. oli), muttah... joko ollu liikaa kiireitä tai sit netti ei oo suostunu yhteistyöhön, joten ei oo tullu kirjoitettua. Enkä enää tän ajan jälkeen muista päivän radoistakaan oikeestaan mitään.

Kisat alkoivat hypärillä. Sakulla oli enemmän vauhtia, kuin osasin odottaa. JES!!! Mutta se sit tuottikin hankaluuksia radalle. Alussa ohjaukset muuttu ehkä vähän erikoisiks, mutta ilman virheitä selvittiin. Eikä ollut ees yliaikaa. Etenemä oli jopa 3,82. Eli toi koiruus kykenee liikkuun, jos sitä huvittaa ja mää osaan ite liikkua.

Seuraavaks oli agirata. Tälle radalle Saku ei yhtä vauhdikkaasti lähteny. Mutkat veeeeeny tosi paljon ja kepeiltäkin saatiin vitonen. Yliaikaakin kerättiin reilusti, mutta siihen vaikutti kyllä toi virhe kepeiltäkin...

Kolmas rata oli myös agirata. Tällä radalla eteneminen oli sellasta perus hyvää. Jos keksisin jotain millä Saku kääntyis paremmin hypyiltä, niin lähtis kyllä aikaa paljon pois. Eli taas kaikki mutkat oli "hieman" pitkiks venyviä. Vaikka onhan Sakun hankala kääntyä nopeesti hypyltä, joka on sen 65cm. Medikorkeuksilla meinaan tää kääntyminen sujuu. Niin ja etenemä oli tällä radalla 3,45.


Maanantaina 13.1. vietettiinkin Sakun synttäreitä. Oli kyllä aika ankeet synttärit, kun raukka ei saanu ainuttakaan lahjaa. :) Eikä 14. päivä olleet nimpparit sen paremmat lahjojen suhteen ollut.

Ja täällä on lunta! Ja kylmä. Koira tykkää, mutta minä en. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti