maanantai 6. tammikuuta 2014

Nokka kohti uutta!

eli tätä vuotta.

Mitä tavoitteita siis tälle vuodelle?

Luonnetesti
Luonnetestiin olisi tarkoitus vihdoin Saku viedä. Paikkakin on jo toukokuulle varattu, joten eiköhän tämä nyt toteudu jos ei ihmeitä tapahdu.

Agility
Hömm... SM-nollien kerääminen ja osallistuminen tän vuoden kisoihin. Sitten nuorten agi SM:iin osallistuminen. Ja rotumestiksiinkin, jos on jossain kohtuullisen matkan päässä. Ja sit jos keräis syksymmällä ens vuotta varten SM-nollista vähintään kolme, joihin mielellään sisältyis tuplanolla. Niin ja agirotuun mennään.

Toko
Kennelliiton nuorten valmennusryhmään hakeminen ja mielellään myös pääseminen. Sitten paikkis kuntoon. Avoimesta luokasta koulari ja voittajan korkkaus. Voittajaan en aseta mitään tulostavoitteita... Ja sitten vielä nuorten SM:iin ja rotumestiksiin osallistuminen.

Näyttelyt
Virossa vierailu ja mielellään sieltä sert ja cacib. Maailmanvoittajassa ja messarissakin pitää ainakin käydä. Niin ja ESS (euro schapendoes show). Ja junior handlerissa vois yrittää useemmankin kerran käydä, kun vika vuosi.

Rallytoko
RTK4 ainakin. Ja jos reenais tätä lajia vähintään kerran viikossa edes pikasesti? Valioksikin olis toi olento kiva saada, mut kattoo sitä sit sen mukaan miten kisoja on. Ainakin yks valioutumiseen vaadittava tulos.

Muuta
Koirien ohitukset vihdoin kuntoon. Ollaan siinä jo paljon edistytty, muttamutta reeniä vielä. Koiratanssikisoissa ehkä voitais käydä. Silmä ja polvitarkit? Niin ja BH:seen reenausta! Ja se suoritetaan sit syksyllä tai 2015.

Eiköhän tässä ollu kaikki. Jos edes osa toteutuisi. Mut mää en osaa tehä mitään ilman liian suuria tavotteita. Ja jos totta puhun nii tokossa on tavotteena evl:ään pääsy, mutta se ei kovin realistinen tavote oo, joten empä sitä tohon laittanu. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti