tiistai 9. huhtikuuta 2013

Mätsärissä ja hierojalla

Tänä vuonna ei pitäny käydä paljoo mätsäreissä, mutta 2 viikkoo si oltiin, toissapäivänä oltiin, viikon päästä varmaan taas... okei, siihen varmaan loppuu huhtikuun mätsärit ja toukokuussa enintään 1. Että onhan se aika vähän viime vuoden saldoon, joka oli 21. Jospa tänä vuonna pysyttäis alle kymmenessä, kun kehäkäytöstäkään ei tartte enää harjotella. Vaikka onhan noi mätsärit hyviä tokon reenipaikkoja ja sit samalla tuleekin osallistuttua jaja... Toisaalta yleensä ku on mätsäri on myös agikisat, tokokoe, rallytokokoe tai jotain.

Mutta mites meillä siel mätsärissä meni? Tiesin jo aamulla, että tuloksena olis sin ei sij. ja niinhän olikin. :D Mutta ei se mitään. Ihan kiva päivä oli, varsinkin kun metsku ja piilopaikkis suju hyvin. Ja tuttujakin nähtiin.

Eilen Saku pääsikin käymään hierojalla. Vähän oli selästä/lantiosta jumissa, mutta ei mitenkään pahasti. Eipä koira näyttänytkään, että pahasti olis, mutta parempi käydä ennen kuin on kunnolla jumissa... Seuraava käynti siis varmaankin kesä-heinäkuussa.

Enempää en ny jaksa näistä tapahtumista selitellä, koska koulutyöt odottaa. </3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti