lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kuulumisia

Vähän viimeaikojen kuulumisia...

Agikisat 24.3.
Eka rata oli hypäri ja hirveen hankala. Pysähdyin lähes joka esteen jälkeen miettiin mihin seuraavaks. :'D Oispa ratapiirros nii vois saada jonkilaisen käsityksen millanen se oli. Mutta ei ole niin ei ole. Tuloksena kuitenkin nolla ja yliaikaa 3,84 ja sija 8/45. Etenemä oli jopa 3,36 noista pysähtelyistä huolimatta.

Toka rata (agirata) olikin si vähän helpompi. Tosin kepit oli radalla tyhmästi ja siitä si vitonen tuli. Ja yliaikaa 7,15 etenemällä 3,18. Luulin et oltais menty tällä radalla nopeempaa, mutta ilmeisesti ei. Kaippa toi kepeiltä vitonen lannisti liikaa ettei jaksanu enää juosta. Sijotuskin oli hienosti 21/44.


Elukkatohtorilla 2.4.
Elikkä tiistaina Saku pääs eläinlääkäriin niinkin vakavaan toimenpiteeseen, kuin kennelyskärokote. Kiltti poika ei ees pelänny tohtoria. :) Eikä kyllä huomannu rokotteen laittookaan, vaikka välillä kovin kipuherkkä tuntuu olevanki. Lääkäri si sano, että saattaa olla illalla vähän rauhallisempi, kuin yleensä niin ensimmäisenähän kun kotiin tulee, Saku juoksentelee edestakas ja miettii mihin huoneeseen sitä n menis. Se siitä rauhallisuudesta. :D Ja nyt sain tietää, et Saku painaa 19,7kg. Rotumääritelmässä lukee 14-16kg. Mut ei toi silti mikään läski oo.


JH-reenit 3.4.
Nyt heti joku kuitenki aattelee, et miten voit mennä koiran kaa johki, ku saanu edellisenä päivänä rokotteen. Mutta miks ei, kun se ei tohon vaikuta mitenkään? Mutta asiaan. Meni kaikenkaikkiaan ihan hyvin ja Saku ei ees uikuttanu hirveesti. Hiljasempi sais viel kuitenkin olla. Pitääks ny alottaa kuitenkin tänäki vuonna mätsäreitten kiertäminen, vaikka niitten pitikin jäädä vähemmälle? Hampaitten näyttämiseen sain hyvän vinkin. Ja mun pitäis opetella juokseen kevyemmin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti