sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Ralleilua

Eilen oli tokat kisat rallytokon voittajaluokassa. Rata meni välillä laamaillen, välillä liikaa "riehuen". Missään vaiheessa ei kuitenkaan sopivalla vireellä ja keskittymisellä :'D.

Eka kyltti suju hyvin. Eteen istuminen ja siitä viereen ei istumista ja matka jatkuu. Tokana oli jo hyppy ja vauhtia tuli tietenkin liikaa ja takana näkyi ihanasti A-este. Saku pysy kuitenkin radalla vaikka harkitsi kiipeileen lähtemistä. Hypyn jälkeen oli 360° oikeaan. Miks aina hypyn jälkeen tulee 270° tai 360° kääntyminen? Onneks nyt ei ollu vasempaan...Tästä eteenpäin en sit muistakaan radan kulkua. Pisteitä lähti 14. Kolme pistettä (tvä) lähti kai kyltiltä, jossa piti tehä kaks täyskäännöstä peräkkäin ja yks piste (ov) kolmen askeleen peruuttamisesta. Miks toi koira ei voi ikinä tätä tehä radalla kunnolla? No, ei se ollut kuin yks piste. Loput kymmenen lähti käytösruudusta, jossa piti istua edessä (2min). Saku istu siinä muutaman sekunnin ja sit nousi ja alko uikuttaan. Kai tonkin voi laskee paikkikseksi.

Eli, minulla on taas paikkisongelmainenrakki. :D

Pisteitä kuitenkin kokonaisuudessaan tuli 86 ja 3. sijoitus. Jos käytösruutu ois onnistunu, niin oltais voitettu. Mutta eihän aina voi voittaa... Palkintona oli yks lelu ja pieni pokaali. Toivoisin näiltä koirakoutsin kisoilta vähän parempia palkintoja, vaikka eihän ne palkinnot tosiaankaan pääasia oo.

Kotiin päästiin puolkolmen aikoihin, vähän ennen(?) Eihän siitä tullut kuin sellanen 5 tunnin reissu. Kotona sit nukuttiin hetki ja sit lähettiin Hakamettälle "tokoileen" Emman ja puudeleitten kaa. Eipä kyllä hirveesti tullu reenattua... vähän harjotltiin paikkista ja seuruuta. Aloin opettaa myös luoksetuloa eteenistumisella. Jos joskus tulis vaikka kokeiltua enemmänkin pk-lajeja. Haku, jälki ja viesti kun vois olla ihan kivoja... Schapeilla ois kyllä omatoimista hakuharjoittelua Tampereella, mutta Teiskossa. Millä mää sinne pääsen? :/

Eipä lopeteta tätä postausta näin apeisiin tunnelmiin. Vaan mun koiran tassu on parantunu! :) Jos se ny kipee olikaan. Mutta ei enää paikallaan ollessa pidä sitä kipeetä tassuaan ilmassa. Olinkohan ees kertonu tästä täällä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti