perjantai 8. helmikuuta 2013

Agireenailua

Eilen päästiin pitkästä aikaa reenaileen agia, kun törppö vihdoin paransi tassunsa. :) Oli muutes ekat reenit joulun jälkee.

Mentiin kilpailunomaisesti neljää eri rataa. Yhtäkään nollarataa ei taidettu tehä. Eipähän ollu kisat nii ei haittaa. :D Saku oli harvinaisen hitaalla tuulella ja mää en osannu ohjata yhtään. Ja lauantaina episteleen. Siitä ei hyvää seuraa. Tai eihän sitä koskaan tiiä... Mutta A-este oli edelleen kiva! Tosin voisko joku kertoo Sakulle et kyl se putkikin on ihan hyvä vaihtoehto, eikä aina tartte kiipeillä? Ja että radalla kuuluu juosta jajaja jos ny menee sinne A:lle nii sinne ei tartte kuitenkaan jäädä tähystään.

On toi koira jotain oppinu kuitenki. Leikkiin nimittäin. Täytyy kyl viel harjotella aika paljon et lelu toimis aikalailla aina palkkana, ei vaan sillontällönerittäinharvoinjasillonkintumputonkivoimpialeluja. :D

Tuli sitä tänään ilmottua maaliskuulle tokokokeeseenki... oppiskohan toi otus pysyyn paikallaan siihen mennessä? Ja nouto pitäis saada varmaks. Kaukot pitäis hioo, et pysyy varmasti paikallaan. Seuraamisesta pitäis saada tiiviimpää. Liikkeestä seisominen nopeemmaks ja varmaks, et ei käänny mun perään. Ja "juoksutarkastuksesta" helposti sujuva. Ja luoksarin stoppi. Vinkkejä otetaan vastaan miten siitä saa nopeen. :D Jos taakse jättää palkan odottaan pysähtyy hyvin, mut tulee luokse ravaten. Jos sanon "seis" ja heitän herkun samalla taakse, niin pysähtyy. MUTTA jos en heitä herkkua samalla nii pysähdys hidas. Jos en sano "seis" ja heitän vaan herkun nii Saku ei aina huomaa käsimerkkiä. Ja huoh. Toistoja toistoja toistoja vai mikä auttaa? Nojoo, jos paikkis sujuu nii voidaan silti saada ykköstulos. x) Huom, voidaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti