perjantai 30. tammikuuta 2015

Vuosi 2014 & 2015

Ensin katsaus kuluneeseen vuoteen. Ehkä tämmönen yleensä kirjotetaan vuodenvaihteessa, eikä sitten, kun 1/12 osa vuodesta jo kulunut. Mutta kuukaudessa ei olla mitään vielä tehty, niin väliäkö sillä.

Tavoitteiden onnistuminen vuonna 2014:

"Luonnetesti" Siellähän se koira kävi.

"Agility: Hömm... SM-nollien kerääminen ja osallistuminen tän vuoden kisoihin. Sitten nuorten agi SM:iin osallistuminen. Ja rotumestiksiinkin, jos on jossain kohtuullisen matkan päässä. Ja sit jos keräis syksymmällä ens vuotta varten SM-nollista vähintään kolme, joihin mielellään sisältyis tuplanolla. Niin ja agirotuun mennään." SM-nollia ei kerätty viimevuodelle, tätä vuotta varten saatiin kolme jo. Tuplanollaa ei, mutta noi kaikki kolme agiradoilta, joten ihan hyvä lähtökohta. Nuorten-SM:issä käytiin, rotumestaruudet oli Varkaudessa = liian kaukana. Agirodussa käytiin toisenä päivänä.


"Toko: Kennelliiton nuorten valmennusryhmään hakeminen ja mielellään myös pääseminen. Sitten paikkis kuntoon. Avoimesta luokasta koulari ja voittajan korkkaus. Voittajaan en aseta mitään tulostavoitteita... Ja sitten vielä nuorten SM:iin ja rotumestiksiin osallistuminen." Valmennusryhmään haettiin kyllä, mutta ei päästy. Paikkiksessa ainakin pysynyt hyvin, levottomuutta vielä välillä. TK2 saatiin ja voittajasta jopa ykköstulos. Heti kun asettaa matalemmat tavoitteet, niin onnistuu. Nuorten SM:iin ja rotumestiksiin osallistuttiin.

"Näyttelyt: Virossa vierailu ja mielellään sieltä sert ja cacib. Maailmanvoittajassa ja messarissakin pitää ainakin käydä. Niin ja ESS (euro schapendoes show). Ja junior handlerissa vois yrittää useemmankin kerran käydä, kun vika vuosi." Kaikki toteutettu, jos junnuissa liian vähäistä kisaamista ei lasketa.

"Rallytoko: RTK4 ainakin. Ja jos reenais tätä lajia vähintään kerran viikossa edes pikasesti? Valioksikin olis toi olento kiva saada, mut kattoo sitä sit sen mukaan miten kisoja on. Ainakin yks valioutumiseen vaadittava tulos." Ehheh, mikään ei toteutunut. Eipä kyllä virallisissa kisoissa käytykään, kun kolme kertaa...

"Muuta: Koirien ohitukset vihdoin kuntoon. Ollaan siinä jo paljon edistytty, muttamutta reeniä vielä. Koiratanssikisoissa ehkä voitais käydä. Silmä ja polvitarkit? Niin ja BH:seen reenausta! Ja se suoritetaan sit syksyllä tai 2015." Koirien ohitukset riippuu päivästä, mutta sujuu melko hyvin. Silmä- ja polvitarkit suoritettu. Koiratanssin eteen ei oo tullu kiyllä mitään tehtyä... Ja BH:ta ei olla varsinaisesti reenattu.


Ja sitten mietitään, mitä tänä vuonna tapahtuu.
  • Tokossa EVL-korkkaus ja ykköstulos, miksei valiokin. Jos Ruotsiin mennään näytelmiin, niin myös tokokokeeseen.
  • Agilityssa ei varsinaisia tavoitteita. Hyviä kisaratoja ja treenejä, SM-kisoihin osallistumisen harkitsemista, jos saadaan nollat
  • Rallytokoon jotain edistystä. Kisaamista, RTK4 ja jos sais vaikka valioksikin. Mutta tavoitteena vähintään yksi väh. 95-pisteen tulos.
  • Näyttelyt C.I.B. Latviaan onkin jo ilmottu, mahdollisesti vois käydä Ruotsissa tai Liettuassa. Miksei molemmissa.
  • Koiratanssikisoissa vois ehkä käydä? Jos kerran kisattais, ei muita tavoitteita :D
  • BH valmiiksi vähintään. Joko syksyllä tai 2016 keväällä suorittaminen. Mulle ajokortti, niin pääsee siirtyyn toko- ja kaupunkiosuuksien välillä, jos ei oo samassa paikassa.
  • MH-luonnekuvauksessa käynti syksyllä, kun mulla on ajokortti, niin huomio ei mee iskään... Tai sitten 2016 keväällä.
  • Käytöstapoja nelijalkaselle. Eli koirien nätisti ohittaminen täysin kuntoon. Myös yksin hiljaa ja rauhassa odottamisen oppiminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti