sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Se se se se se teki sen!

Otsikosta heräännee (lieneekö edes sana) kysymys mitä teki. Ja mahdollisesti myös kuka teki. Kukapa muukaan kuin tohelo Törppö-Einari ja nousi kolmosiin!

Eilen oli siis jälleen agikisat. Eka rataantutustuminen oli 12:15, maxi kakkosten B-rata (agirata). Rata vaikutti suht helpolta. Suurin ongelma koituis todennäkösesti vauhdista. Ja nollaratahan siitä tuli ja luultavasti yliaikaa. Sitten oli heti perään seuraavan maxi-kakkosten agiradan tutustuminen. Ja sinnehän sitä menin tutustuun. Tutustumisen jälkeen huomasin edellisen radan tuloksien tulleen. Mitä? Meillekö serti? Jee! Ja tokia vieläpä. Oliko toi rata muka niin vaikee, et ainoostaan me ja voiton vienyt koirakko teki nollan. Kai siinä sit oli muille jotain vaikeeta. Vaikee enää sanoo ku koko radasta paljoo mitään muista... :'D Mutta turhaan sitä sit olin tutustumassa kakkosluokan tokaan rataan, mutta mikäpä siinä.

Seuraavaks olikin tiedossa piiiiitkä odotus. Kello ei ollut vielä yhtäkään ja maxi kolmosten eka rataantutustuminen olis viideltä (ja tietenkin vähän myöhässä). Rata vaikutti yllättävän helpolta kolmosluokan radaks. Me oltiin luokkanousijoina tietenkin heti ekoina lähdössä. Ja minä tietysti unohdan radan. :d Sopivalla
etäisyydellähän täytyy tietenkin olla A ja sinnepä Saku päättää mennä ku mihkään en sitä käske. Hylky. Muuten ois ollu nollarata ja vauhtikin ois jopa saattanu riittää. Etenemänkin kun ois tarvinnu olla vaan 3,5 ja veikkaisin et oli aika lähellä tota. Ehkä jopa 3,7 (ainakin ilman pysähdystä, ku jäin miettiin rataa). Toisaalta kun kattoo tuloksista mitä vauhtia muut menny, niin en ois enää nii varma...

Sitten odoteltiin, että muut suorittais tokan agiratansa ja mehän ei sinne päästy liiteleen, kun oltiin yks rata siel kakkosissa menty. Vähän ennen seittemää päästiin tutustuun hyppyrataan. Oletin, ett Saku ei jaksais enää juosta kovin nopeeta nii mietin ohjauksenkin sen mukaan. Hups. Sehän juoksiki kunnolla. Hylkyhän siitä tuli, mutta se juoksi! Eikö mulla ookkaan enää vauhtiongelmaista rakkia? Parempi vaan jos ei. :)

Eikä päivä ainakaan turhan pitkä ollu. Sellatteet 9,5h vaan... Ja serti ruusukettakaan ei saatu, kun oli loppu. Pitäis laittaa spostii johki että lähettää meille sellatteen. Sit kun vielä muistais ja jaksais.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti