lauantai 19. lokakuuta 2013

Kyllä me hengissä ollaan.. melkein

6.10. (kyllä, en ole aikoihin kirjotellut blogiin) pääsi Saku näkemään muutaman muun schapen. Verijälkeekin päästiin kokeileen ja ihan hyvin meni, kun oli ensin haukuttu mettässä lymyilevä valokuvaaja. Pari kertaa Saku meinas lähteä pois jäljeltä, mutta osas korjata ite.

Tokokoe tuli ja tokokoe meni. Rotta haukku tuomarin, ei pysynyt paikallaan, tuijotti autoja. 149pistettä. Huoh. Yksityiskohtaisia selostuksia liikkeistä tuskin ketään kiinnostaa lukea, kun samaa kaavaa kuin kaikki aiemmatkin kokeet. Poikkeuksena, että Saku pysähtyi luoksarissa. Ja pysähtyi vieläpä aika nopeeta.

Mitäs muuta. Eipä olla paljoo mitään tehty, kun paikkis ei toimi. Ei toimi nii ei sitten. Opetan tolle si seuraavaks niiin hyvän kontaktin, että ei turhia vilkuile autoja ja sitten haetaan se vika ykköstulos. Ja voittajasta koulari jaja... kohta mulla on tokovalio, joka ei pysy paikallaan. :D

Niin, pitääpä vielä mainita että nyt syysloman täällä on ollut majailemassa kaverin turkiton havannankoira. Epäreilua, kun muut jossain etelän lämmössä ja minä täällä lumen, pakkasen ja kuralätäköiden keskellä.

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi, Sennin kautta löysin! ;)

    Jos halaut käydä vilkasemassa niin tässä mun koirablogi->

    http://munblogi-koiraihminen.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiva blogi sullakin! :) (ja kiva huomata, että on muitakin, joilla paikkis ongelmana vaikka ongelma sit ei niin kiva olekkaan...)

      Poista