torstai 19. syyskuuta 2013

Tanssia hurttien kanssa

Tosiaan viimeviikon lauantaina olimme elämämme ensimmäisissä koiratanssikisoissa. Tai siis minä olin, Sakuhan on ollut jo kerran aiemmin. Ihan putkeen ei mennyt, kun herran keskittymiskyky oli hukkunut jonnekkin. Pisteitä kertyi 157,67 ja viides sija yheksästä.

Tuomarien kommentit:
"Hyvä kontakti ja hauskailmeinen koira. Ohjelmassa vaativiakin liikkeitä, mutta toisaalta muutamia kieltoja. Idea jäi vähän valjuksi. Älä itse käännä selkääsi yleisölle äläkä työnnä koiraa kädellä liikkeisiin, tulee töykeä vaikutelma."
Ei mulla tapana sitä ookkaan tökkiä, mutta kun se oli jossain omissa maailmoissaan. :<

"Osaava ja liikkeitä hyvin toteuttava koira, muutamaa kontakstikatkosta lukuunottamatta. Ohjaajalla olisi varaa olla iloisemman näköinen kehässä. Mieti koreografiassa esityssuuntia! Palmu ei ehkä ihan tuonut lisäarvoa esitykseen. Varo koiran ohjaamista tarttumalla siihen käsin, luottamusta koiraan. Hyvä esitys."
Ei sitä ny kovin ilonen voi olla jos koiraa ei kiinnosta. :<

"Iloinen koira, joka ihan selvästi piti koiratanssista."
Hah :D

Taitaa esitys vaihtua seuraavaan koitokseen mennessä, koska se sit onkaan. Messarissa (siis Koira2013:ssa mutta kun messari kivempi nimitys) olis mahollisuus seuraaviin kisoihin, mutta voi olla että ei sillon vielä mennä. Kattoo sitä sitten lähempänä ajankohtaa. Jos nyt ensin sais jonkunlaisen esityksen kehiteltyä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti