lauantai 13. lokakuuta 2012

Paikkisko ongelma?

Tänään sitten oli vuorossa elämämme viides tokokoe. Tuomarina toimi Ralf Björklund.

Luoksepäästävyys 0
Nollille meni. Liikkeenohjaajan takia! >:( Ku liikkuri näytti paikkiksen suoritus paikan, nii käveli sit suoraa Sakua päin ku jatko eteenpäin... Saku sitä sitten pelästy ja ajatteli et tuomarikin kävelee päin/satuttaa. Joten ku tuomari tuli lähelle nii hirvee haukkuminen ja pakoon juoksu. Pitääköhän sitä uudestaan alottaa ihmisiin, etenkin miehiin totuttaminen?

Paikalla makaaminen 10
Siis paikkis kymppi?! Pitääkö tän blogin nimi vaihtaa ennen ku ehtii mitään kirjottaankaa? :D 

Seuraaminen kytkettynä 7
Melkein koko seuraamisen haisteli maata ja perusasennokkaan ei sujunu, ihmeen hyvä tulos jopa siittä seuraamisesta

Seuraaminen taluttimetta 6
Eipä tääkään sen paremmin menny ku hihnassa... ite oisin tästä suorituksesta antanu nollan. Kontaktia ei pitäny ollenkaan, haisteli vaan maata. Osan matkasta seuras oikeella puolella ja loppu perusasento oli ihan vino ja meni siihen vasta erillisestä käskystä. 

Ja syy seuraamisen ongelmiin löyty vikan koirakon suorituksen jälkeen. Maahan oli levitelty ympäriinsä herkkuja. -.-

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9
Seuraamis osuus kokonaan ilman kontaktia, mutta pysy ees oikeessa paikassa. Kaippa se maahan meno oli ihan hyvä ku yheksän pistettä kuitenki saatiin. :)

Luoksetulo 8,5
Loistava suoritus, MUTTA tuli oikeelle puolelle istumaan :'D kyllä se käskystä sit siirty vasemmalle. Tääkin liike aina ennen ollu kymppi, mut eipä sitä aina voi onnistua.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 8
Seuraaminen taaskin oli mitä oli, mutta pysy kuitenkin vasemmalla puolella. Pysähtymisen sujuvuudesta en si tiiä...

Estehyppy 9
Tässä kohtaa Sakua ei ois enää vähempää kiinnostanu koko tokoilu, mutta hyppäs silti. Ja pysähty jopa paikoilleen sen jälkeenki. Ja perusasento onnistu. Pisteen vähennys varmaan tuli kontaktin puuttumisesta.

Kokonaisvaikutus 5
Voikohan kokonaisvaikutuksesta ees saada nollaa? :D Tuomari sano, et muuten meni hyvin (hyvin O.o) mutta liikkeitten välissä koira liian poissaoleva...

Ja tulos siis 150,5 pistettä ja ALO2. Koska se ykköstulos oikein tulee? Aiemmat tulokset ollu 150, 154, 151 ja 146.


Ehkäpä sitä jatketaan vaan ylempien luokkien liikkeitten reenausta ja toivotaan et seuraavassa kokeessa ei herkkuja oo kentällä ja koira jaksais keskittyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti